photo nav-deel1.png photo nav-deel2.png photo nav-deel3.png photo nav-deel4.png photo nav-deel5.png photo nav-deel6.png photo nav-deel7.png photo nav-deel8.png photo nav-deel9.png photo nav-deel10.png photo nav-deel11-neew.png

24 October 2012

Inside Design #9: Toorak

In Inside Design neem ik je mee naar de mooiste woonhuizen ter wereld. We nemen een kijkje in het interieur, bekijken het pand van buiten en nemen de architect onder de loep. Van boerderijen tot woonboten, van villa's tot lofts. Laat je inspireren door al het moois wat voorbij komt!

Toorak is een buitenwijk in Melbourne, Australiƫ. Daar bevindt zich dit stijlvolle penthouse, ingericht door Christopher Elliott. Dit ruime, pas gebouwde appartement wordt bewoond door een avonturier die vaak op reis gaat en voorheen op zee gewoond heeft. De bewoner heeft een oog voor mode en interieur, dus was het vinden van de juiste interieurontwerper in het begin nog best een klus. Toch is, zoals je op onderstaande foto's kunt zien, het aardig goed gekomen. Op de website van Elliott wordt de inrichting beschreven als een maatpak voor de klant. Een smaakvol en tijdloos interieur met hier en daar wat futuristische snufjes. Als accentkleur is blauw gebruikt (kijkend naar de stoelen rondom de eettafel). Daarnaast zijn heel wat meubelstukken speciaal voor dit project ontworpen. Ook hier is Christopher Elliott verantwoordelijk voor. Naast adviseren, ontwerpen, stylen en zelfs bouwen, biedt het bedrijf nog veel meer diensten aan. Zo kun je bij ze terecht voor meubelontwerp, lichtplan, raambekleding, kunst en management.







Images via Christopher Elliott

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...