photo nav-deel1.png photo nav-deel2.png photo nav-deel3.png photo nav-deel4.png photo nav-deel5.png photo nav-deel6.png photo nav-deel7.png photo nav-deel8.png photo nav-deel9.png photo nav-deel10.png photo nav-deel11-neew.png

3 November 2012

Mijn eerste website

Afgelopen maandag had ik de presentatie van mijn eerste website als CMD'er! Voor het vak Internetstandaarden moest je een website maken over je favoriete boek. Ik wist al vrij snel dat ik voor Ken je me nog? van Sophie Kinsella zou gaan. Dit boek heb ik drie jaar geleden gelezen op vakantie en heeft zo'n indruk op me gemaakt dat ik 'm eigenlijk wel nog een keer zou willen lezen!

Omdat de kaft van het boek uit heel veel mooie, felle kleuren bestaat wilde ik hier ook iets mee doen voor de site. Dit omdat men dan gelijk de link legt tussen de website en het boek. Daarnaast moest het aan een aantal eisen voldoen waar ik je verder niet mee zal vervelen ;-) Ik ben er in ieder geval erg blij mee en stiekem best wel een beetje trots op dat me dit in zo'n korte tijd is gelukt.

Dat was het weer voor nu.
Fijn weekend!


http://oege.ie.hva.nl/~greutel001

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...