photo nav-deel1.png photo nav-deel2.png photo nav-deel3.png photo nav-deel4.png photo nav-deel5.png photo nav-deel6.png photo nav-deel7.png photo nav-deel8.png photo nav-deel9.png photo nav-deel10.png photo nav-deel11-neew.png

19 May 2012

Inside Design #6: Penthouse

In Inside Design neem ik je mee naar de mooiste woonhuizen ter wereld. We nemen een kijkje in het interieur, bekijken het pand van buiten en nemen de architect onder de loep. Van boerderijen tot woonboten, van villa's tot lofts. Laat je inspireren door al het moois wat voorbij komt!

De laatste Inside Design is alweer een tijdje geleden, maar toen ik dit huis eenmaal gezien had moest ik 'm gebruiken voor deze column! Deze ruim 190 m² grote penthouse is gelegen in het centrum van Wenen (Oostenrijk) en is ontworpen en ingericht door architectenbureau junger & beer. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en een vloeiend lijnenspel. De warme houten vloer neemt een duidelijke houding aan in de woning. Daarnaast zijn de meubels chique, maar zeker niet oubollig. De enorme raampartijen brengen lichtinval in de ruimte waar je u tegen zegt! En ook de badkamer is zeker niet verkeerd in mijn ogen. Het doorlopende roze mozaïek en natuurlijk de sauna zijn zeker pluspunten die het huis te bieden heeft. Daarnaast wil ik de gekleurde bank zo overnemen! Als je ergens tot rust wilt komen dan kan dat hier. Op de bank, voor de knusse openhaard met een relaxed muziekje op of kijkend naar een romantische film op het immens grote scherm. Kopje koffie met eventueel een goed boek erbij (zie man/bewoner derde foto) en je bent klaar!










Foto's: Stefan Beer

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...