photo nav-deel1.png photo nav-deel2.png photo nav-deel3.png photo nav-deel4.png photo nav-deel5.png photo nav-deel6.png photo nav-deel7.png photo nav-deel8.png photo nav-deel9.png photo nav-deel10.png photo nav-deel11-neew.png

30 August 2012

Inside Design #8: Templeton

In Inside Design neem ik je mee naar de mooiste woonhuizen ter wereld. We nemen een kijkje in het interieur, bekijken het pand van buiten en nemen de architect onder de loep. Van boerderijen tot woonboten, van villa's tot lofts. Laat je inspireren door al het moois wat voorbij komt!

Templeton is een architectenbureau gevestigd in Australië en wordt onder deskundigheid geleid door oprichtster Emma Templeton. Zo heeft zij een voorliefde voor neutrale kleuren en natuurlijke en eerlijke materialen. Dit zie je duidelijk terug in projecten die zij in het verleden heeft gedaan. Daarnaast is Templeton meerdere keren genomineerd voor grote prijzen in de interieurbranche én staan ze o.a. in tijdschriften als Elle Decoration en Vogue Living. De foto's hieronder behoren tot project South Yarra Residence. Deze woning is gelegen in de staat Victoria en heeft een bijzondere uitstraling die ik graag verder wil toelichten. De bewoners waren op zoek naar een typische Amerikaanse sfeer die zowel comfort als een tikkie humor en plezier moest uitstralen. Daarnaast speelt de keuken een belangrijke rol. Hier zien we verschillende materialen gecombineerd met elkaar, zoals hout, metaal, keramiek, koper en ijzer. De kamers in huis zijn zo ingericht dat de antieke meubels en schilderijen helemaal tot hun recht komen. Als laatste sluit ik af met een prachtige zin die beschreven staat op de mooie website van Templeton (waar ik zeker even zou kijken als ik jou was ;-) The language of the house flows from this room.










Source

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...