photo nav-deel1.png photo nav-deel2.png photo nav-deel3.png photo nav-deel4.png photo nav-deel5.png photo nav-deel6.png photo nav-deel7.png photo nav-deel8.png photo nav-deel9.png photo nav-deel10.png photo nav-deel11-neew.png

22 September 2011

Overspel

Eindelijk, het tv-seizoen is weer begonnen! Binnenkort kunnen we weer genieten van Ik Hou Van Holland, The Voice, Hollands Next Top Model en.. Overspel. Een nieuwe spannende psychologische thriller, iedere donderdag om half 9 te zien op Nederland 1. Een topcast met o.a. Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt en Kees Prins. Overspel gaat over de jonge fotografe Iris (Sylvia Hoeks) getrouwd met Pepijn (Ramsey Nasr) een succesvolle officier van justitie. Dan ontmoet ze op een avond Willem (Fedja van Huêt) en wordt tot haar oren verliefd op hem, en hij op haar. Mystery Man Willem is zelf ook getrouwd, heeft 2 kinderen en een dubbele agenda. Hij is namelijk de topadvocaat van vastgoedmagnaat Couwenberg (Kees Prins). Terwijl Couwenberg en Pepijn zijn verwikkeld in een juridisch gevecht zijn Iris en Willem verwikkeld in een hartstochtelijke affaire. Maar dan krijgt Pepijn lucht van de affaire en staat Iris voor een moeilijke keuze.



8 september was de start van deze spannende serie. Maar geen nood, alle afleveringen zijn terug te kijken via uitzendinggemist.nl De eerste aflevering is een dubbele aflevering en ik was, toen ik deze dag, gelijk al verkocht! Bekijk hier de spannende trailer om alvast in de stemming te komen!



Liefs Lisa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...