photo nav-deel1.png photo nav-deel2.png photo nav-deel3.png photo nav-deel4.png photo nav-deel5.png photo nav-deel6.png photo nav-deel7.png photo nav-deel8.png photo nav-deel9.png photo nav-deel10.png photo nav-deel11-neew.png

3 September 2011

London Calling

Hi!

September is begonnen! De maand dat iedereen weer naar school gaat, dat 9/11 precies 10 jaar geleden is, dat de najaarscollectie in de meeste winkels ligt en dat de zomer dan echt ten einde is. Alhoewel, ik zit allang in de herfst-modus, wat jij? Ik ben er nog nooit geweest, wel van plan.. heeel erg! Londen. Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben ben ik gek van Engeland. De vlag, de natuur, de taal.. Engels is mijn lievelingstaal en ik vind het echt super jammer dat ik het nooit, maar dan ook nooit spreek! En omdat ik merk dat mijn blog ook door veel Engelsen en Amerikanen gelezen wordt heb ik besloten om ook veel in het Engels te bloggen. Omdat ik het A. gewoon super leuk vind om te doen en B. ik vereerd ben dat er zoveel mensen uit andere landen zijn die toch maar mooi op mijn blog terecht komen! Daarnaast ben ik niet de enige die gek is van Engeland. Maisons du Monde heeft een uitgebreide collectie, tafels, banken, stoelen, kasten en accessoires met de mooie Britse vlag erop gedrukt. Ik laat je een aantal dingen zien. Jammer genoeg matcht het niet heel goed met roze, maar daar verzin ik (als Interieurstyliste) wel wat op ;)

Bye!


Liefs Lisa


Sofa € 499,00


Wanddecoratie € 39,00


Salontafel € 119,00


Kamerscherm € 69,00


Spiegel € 49,00


Bureau € 299,00


Vloerkleed € 69,00


Sidetable € 590,00


Fauteuil € 790,00


Schilderij € 19,90


Paraplu € 14,90

Source: Maisons du Monde

5 comments:

  1. Leuke dingen !! Die LONDON wanddecoratie is maar 19,90, zie ik op de website!

    x Lizzy

    ReplyDelete
  2. Londeeen! Prachtige stad :D Die sofa lijkt me trouwens wel wat, lekker relaxen :p

    ReplyDelete
  3. Ja, oh jij was er geweest laatst toch? Dat zei Amber volgens mij! Ik wil er zooo graag naartoe :) Haha, die Egg Chair fauteuil lijkt me ook wel wat :)

    ReplyDelete
  4. Hallo Lisa,

    Wat heb je een leuke en kleurrijke weblog. Ontzettend leuk die foto's van London. Happy New Year to you.
    Groeten van een medeblogger, Elisabeth

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...